Derfor skal du købe Saltstick

Derfor skal du købe Saltstick

12. maj 2022 0 Af admin

Når du dyrker sport på højt plan, er det vigtigt at du får de helt rigtige vitaminer og mineraler som kroppen har brug for, så du får det optimale ud af din træning og så du når dine mål. Disse mineraler og vitaminer kan du nemt få gennem f.eks. kosttilskud. Et af de kosttilskud, som er rigtig gode, hvis du dyrker motion på højtplan, hvor du sveder rigtig meget og er aktiv i længere tid ad gangen, er Saltstick.

Det er et rigtig godt supplement til dig der f.eks. løber eller cykler rigtig meget og længe og sveder en masse. Det Saltstick nemlig gør, er at det går ind og erstatter alt det salt, som du mangler, når du lige har svedt rigtig meget i forbindelse med f.eks. løb eller cykling eller alle andre former for sport, hvor du virkelig får svedt igennem. Tilskuddet sørger altså for at du ikke kommer i underskud i salt – og det kan både være under den fysiske aktivitet eller efter.

Hvorfor vælg Saltstick fremfor andre kosttilskud?

Er der så en særlig grund til at vælge lige præcis Saltstick fremfor alle mulige andre salttilskud? Det kan du tro. Du får nemlig ikke kun salt igennem tilskuddet. Du får også tilført D-vitamin og Magnesium, som sørger for at du ikke begynder at gå i krampe under den fysiske aktivitet. Det er megasmart. Du behøver altså ikke tage disse kosttilskud ved siden af også. På den måde kan du faktisk også spare en lille portion penge ved at købe Saltstick.

Du kan desuden få Saltstick med eller uden koffein. Med koffeinvarianten kan du altså også få et boost af energi, der kan gøre at du lige holder det længere end du ellers ville have gjort uden. Du kan også købe den anden variation uden koffein, hvis ikke du har lyst til at koffein skal spille en rolle i din fysiske performance. Det er altså helt op til dig.

Husk at det ikke er nødvendigt at bruge Salstick, hvis du bare løber en lille tur i ny og næ og denne ikke er særlig lang. Eller hvis du generelt ikke dyrker sport på højt plan, som er meget intenst. Det er kun til de mere hardcore sportsentusiaster eller til de professionelt udøvende.