Derfor er uren hud ikke jordens undergang

Derfor er uren hud ikke jordens undergang

28. februar 2022 0 Af admin

Bumser fortæller ikke noget om hvem du er, de fortæller bare om en ubalance i din krop. Om du døjer med uren hud har ikke noget at gøre med dig som person. Din hormonelle akne er noget som sidder uden på dig. Det kommer indefra og har ikke noget som helst med dig som person at gøre. Det handler aldrig om hygiejne, men netop om hormonelle systemer, der ikke kan kontrolleres. 

Bumser og hormoner hænger sammen

Uanset hvor i livet du befinder dig kan du opleve hormonelle akne eller hormonelle bumser.

Er du helt ung er det næsten uundgåeligt. Hormonerne ræser gennem din krop for at løse alle mulige opgaver. I sidste ende finder hormonerne sig til rette og hormonelle akne eller hormonelle bumser vil aftage.

Er du ældre, end helt ung, kan du opleve dem, hvis du bliver gravid. Igen fjoller hormonerne rundt og opfylder alle mulige ønsker din krop måtte have.

Mange kvinder oplever hormonelle akne eller hormonelle bumser, gennem hele livet, hver eneste gang de har menstruation.

Når du når den midterste alder og kroppen ikke gider mere menstruation kan du igen opleve en periode, hvor de kommer igen. 

Husk på, det er bare hormoner. Det er ikke farligt og det går væk igen. Det fortæller ikke noget som helst om hvem du er som person. Om du går i bad morgen og aften og om du bruger en hel masse sæbe, har intet med  at gøre. De er der bare, næsten uanset hvad du gør.

Tænk uren hud væk

Det kan lade sig gøre at tænke hormonelle akne eller hormonelle bumser væk. Ikke sådan at de forsvinder, men sådan at de fuldstændig mister betydning.

Du kan træne dig selv til at tænke dem væk. Tænk pæne tanker om dig selv. Ignorer dem så vidt muligt. Undgå at give opmærksomhed til din hud. Se på dine øjne. Noter dig farven og hvordan den forandre sig alt efter hvilket lys der er. Se på dine læber. Bemærk den fine bue og linjerne som udgør kanten. Se på alt det smukke og dejlige ved dig selv. Lad ikke din hud få en flig af opmærksomhed. Prøv at lære at leve med det ved bare at ignorere det. 

Fortæl dig selv, hvor smuk du er

Fortæl dig selv hvor smuk du er hver eneste dag. Stå op, se dig i spejlet, se forbi din hud og ros dig selv. Før du går i seng, skal du igen se dig i spejlet, og fortæl dig selv hvor smuk du egentlig er.

Fortæl dig selv at du er smuk, både udenpå men bestemt også indeni. Lad dine øjne fortælle hele verden at du er smuk, både udenpå men bestemt også indeni. Lad aldrig dine hormonelle akne eller hormonelle bumser blive historien om dig. Du må aldrig lade dit udseende definere dig, så fokuser hellere på de ting, som du godt kan ændre.