Bisgaard vinterstøvler til børn – et godt valg

Bisgaard vinterstøvler til børn – et godt valg

26. september 2022 0 Af admin

Hvis du leder efter et par vinterstøvler, der holder dit barns fødder både tørre og varme, så har Bisgaard den perfekte løsning. Bisgaard vinterstøvler til børn er lavet til at kunne modstå både kolde temperaturer og vand, så dit barns fødder forbliver behagelige, uanset hvordan vejret er udenfor. Desuden fås de i en række flotte og stilfulde designs, så dit barn kan finde et par, som det vil elske at have på. Bisgaard vinterstøvler er den perfekte måde at holde dit barns fødder varme og tørre hele vinteren igennem. Bisgaard vinterstøvler til børn er fremstillet med en TEX-membran. Det betyder, at støvlen består af tre lag: skind, TEX-membran og yderlæder. TEX-membranen er vandafvisende, så regn, sne og slud ikke trænger ind i støvlerne. Bisgaard vinterstøvler vil holde dit barn varmt, uanset hvor længe de tilbringer ude i kulden. Hvis du leder efter et par Bisgaard vinterstøvler, skal du huske at lægge et væksttillæg på 1-1,5 cm til. På den måde kan dit barn have støvlen på i længere tid, men den er ikke så stor, at den er ubehagelig at have på. Med den rigtige Bisgaard vinterstøvle vil dit barn holde sig varm og tør hele vinteren igennem!

Hos Parcellet findes der et stort udvalg af Bisgaard vinterstøvler til børn.

 

Hvordan passer du på Bisgaard vinterstøver til børn

Bisgaard vinterstøvler til børn er fremstillet af et naturligt, slidstærkt og holdbart materiale. Læder kan behandles med imprægnering, hvilket er med til at bevare dets elasticitet og eksklusive udseende. En skopudsning i en neutral farve eller en støvlefarve kan også få støvlen til at se pæn og næsten ny ud igen. Støvler med TEX-membran vedligeholdes på samme måde. Der må ikke bruges et imprægneringsprodukt, der ikke indeholder silikone, da silikone kan lukke porerne i TEX-membranen, som er det der giver det gode fodklima. Der findes derfor heller ikke et imprægneringsprodukt, som er lavet til støvler hvor der er TEX-membran. Bisgaard vinterstøvler til børn vil holde dine små fødder varme og tørre hele vinteren!

 

Hvad er Bisgaard vinterstøvler til børn lavet af?

Bisgaard vinterstøvler til børn er fremstillet med en TEX-membran, der sikrer, at de er både vandtætte og åndbare. Selvom disse støvler er praktiske, så findes de i et hav af farver og stilarter, så der er noget for en hver. Hvis du leder efter et par vinterstøvler til dit barn, der er fri for skadelige kemikalier, skal du ikke lede længere end til Bisgaard. TEX-membranen i Bisgaard vinterstøvler indeholder desuden ikke nogen former for PTFE, som er mistænkt for at være sundhedsskadeligt. Når PFC frigives i vores miljø, tager det hundredvis af år at blive nedbrudt. Bisgaards vinterstøvler til børn membran er grøn, hvilket betyder, at den er 100 % genanvendelig, ligesom en plastflaske. Så når du køber Bisgaard, kan du være sikker på, at du ikke kun får et produkt af høj kvalitet, men også gør dit bidrag til at beskytte planeten.