3 sjove måder at få motion på

31. juli 2023 0 Af

Det kan godt være svært at trække sig selv op til at komme ud ad døren og ned i fitnesscenteret. Men så er det godt, at der også findes andre måder at få motion på. Og hvis du er lidt kreativ, kan det faktisk blive en hel fornøjelse.

 

Vi ved det alle sammen: Det er vigtigt at få rørt os i løbet af dagen og ugen. Alligevel kan det være svært at tage sig sammen. Det bliver imidlertid en hel del nemmere, hvis du finder en motionsform, du kan lide. Her er 3 gode idéer til sjov motion.

1. Vandring i det grønne

Man behøver ikke at løbe et maraton for at kunne sætte flueben ved ugens motion. En simpel gåtur kan faktisk også være en rigtig god idé. Det er en meget skånsom motionsform, som er mild mod knogler og led.

 

Gåturen bliver en del mere underholdende, hvis den finder sted i smukke omgivelser. Du kan med fordel gå ud i det grønne i form af en frodig park eller en stor skov. Hvis der er nogle bakker og dale, du kan begive dig ud i, kan det også tilføje et strejf af eventyr.

2. Hav- og havnedyp

Svømning er en fantastisk form for motion, som er kendt for at aktivere alle kroppens muskelgrupper. Det gør det til en meget effektiv bevægelsesform, som kan kaste mange gevinster af sig.

 

Hvis du ikke synes, at det er det sjoveste at ligge og svømme frem og tilbage i et bassin i en svømmehal, kan du overveje lokationen. Hvad med for eksempel at henlægge svømmeturen til det store åbne hav eller havnebadet i byen?

 

Det kan gøre det en smule mere spændende, og du kan også overveje at træne op til at blive vinterbader. Eller hvad med at tage et par dykkerbriller på og svømme ned til bunden?

3. Den frække

Når vi snakker om sjove måder at få motion på, kommer vi altså ikke udenom den gode gamle lagengymnastik. Det er nemlig en kendt sag, at man forbrænder masser af kalorier, når man udfolder sig i soveværelset. Det er faktisk en rigtig effektiv – og nydelsesfuld – måde at få motion på.

 

Samtidig får du også glæde af en masse andre gode sideeffekter, når du dyrker gymnastik på lagnerne. Det får nemlig hjerne og krop til at udskille nogle meget behagelige glædesstoffer, som virker afstressende. Der er altså mange skønne fordele ved den frække motionsform.

 

I dag er der mange muligheder for at få en fræk date i hus. Online finder du således alverdens datingsider og -apps til formålet, ligesom du finder tilbud på thai massage Amager og lignende services.