3 fodboldrejser du kan tage med bil

3 fodboldrejser du kan tage med bil

2. august 2021 0 Af admin

I denne artikel kigger vi nærmere på 3 destinationer, hvortil du blot kan starte bilen op og tage på fodboldrejse. Vi lægger ud med en destination, der måske ikke umiddelbart rimer på fodbold.

Stockholm

Stockholm er måske ikke umiddelbart første sted du tænker på, når du gerne vil opleve god fodbold. Men hvis du skruer ned for forventninger til spillet på banen, så er Stockholm faktisk et rigtig godt bud på et sted, hvor du kan opleve verdensklasse stemning på tribunerne. 

Både AIK, Djurgården og Hammarby har nemlig ofte fulde stadions (sidstnævnte deler Tele2 Arena i det sydlige Stockholm) og der er utrolig god gang i den på lægterne. 

Hvis du kan time din fodboldrejse til Stockholm således, at du f.eks. ser AIK på hjemmebane lørdag og Djurgården eller Hammarby på hjemmebane søndag, så er du næsten garanteret en weekend med fantastiske fanoplevelser. 

Berlin

Berlin er selvfølgelig en klassiker, når det kommer til storbyferie. Derudover kender de fleste Hertha Berlin og det olympiske stadion, men vidste du, at ude i det østlige Berlin spiller kultklubben Union Berlin? 

Det vidste du muligvis godt, hvis ellers du har fulgt med i Bundesligaen de sidte par år, hvor Union langt om længe endelig rykkede op i det fine selskab. Udover at du nemt kan køre til Berlin og se Bundesliga, så er der også flere andre klubber i de lavere rækker – det bedste eksempel er nok Dynamo Berlin, der var en storklub i DDR ligaen tilbage i tiden. 

Hvis du gerne vil følges med ligesindede danskere, når du skal se fodbold i Berlin, så hold øje med Groundhopping Tours, der arrangerer fodboldrejser til Berlin med bus flere gange årligt.

 Hamborg 

Hamborg er endnu en klassiker og måske især for jyder, der elsker fodbold, er Hamborg det perfekte sted for en lille fodboldrejse. Bedst kendt i Hamborg er naturligvis HSV, hvor bl.a. Stig Tøfting har slået sine folder.

HSV har været en anelse under niveau de sidste par år, hvilket så til gengæld har åbnet op for, at man i Hamborg kan få en fantastisk fodboldoplevelse – nemlig Hamborg-derby mellem HSV og St Pauli. 

St Pauli har altid været kendt som “nummer 2” i Hamborg, når det kommer til spillet på banen, men det er nu ikke længere givet, at HSV trækker det længste strå, når de to klubber tørner sammen i 2. Bundesliga. 

Dér kan du godt forvente masser af gang i den på tribunerne. Og husk at fodbold i Tyskland altid er relativt billigt og med masser er øl.