2 Tips til at promovere din sportsbutik

2 Tips til at promovere din sportsbutik

23. august 2022 0 Af admin

Når man promoverer sin virksomhed kan det i rigtig mange tilfælde skabe mere omsætning eller kendskab til en bestemt virksomhed. Lang de fleste virksomheder bruger en eller anden form for markedsføring, At promovere eller markedsføre betyder at man fører et produkt eller tjeneste ud på markedet. Altså man sørger for at lade andre vide, at man er her og man tilbyder dette. I denne artikel tager vi udgangspunkt i en fysisk sportsbutik, med en lækker webshop. Man kan sagtens bruge disse tips til andre virksomheder også, det er bare et eksempel. 

Offline markedsføring

Når vi snakker offline, betyder det som sagt at det ikke foregår via internettet på nogen form eller slags. Disse former for markedsføring er som regel de klassiske, aviser, modeblade eller plakater osv. Dem kan man bruge selvom man ikke er online, altså dem der går på gaden eller kører bil, får disse reklamer at se. Denne form for markedsføring er super godt til dem der hurtigt vil ud med sit budskab, da denne form kan ramme en bred vifte af dem der færdes i det offentlige. 

 

Online markedsføring

På internettet kan man målrette sin markedsføring på meget mere præcise måder end offline. Man kan kommunikere mere personligt og kan strække sig så langt man selv ønsker ens reklame skal ramme. Har man en webshop kan man med fordel sørge for at den ligger højt på søgeresultaterne hos google, har man svært ved det anbefales der at man tager et Seo-kursus. Herigennem kan man sammen med nogle goder annoncer skaber mere trafik på ens hjemmeside, som hvis din reklame eller tilbud er godt, skaber mere omsætning. En anden fordel ved online markedsføring er helt klart prisen for markedsføring. De traditionelle offline metoder koster en del mere end online. Derfor kan det være en rigtig god ide at overveje hvor og hvornår man skal bruge enten det er online eller offline.